Naočale za vid, aparatić za zube, Centrum za .. Jer oni su najvažniji: Jeste li čuli za nezaobilazni 'štit' dječjeg organizma?

Mnogi roditelji znaju koliko zahtjevna može biti uravnotežena prehrana djece koja ne vole jesti voće i povrće. No, postoji jednostavno rješenje.

 

Zdravlje malenih posebno je osjetljivo u hladnijem dijelu godine kada je svježe voće i povrće manje dostupno. Zato Centrum junior svojim aktivnim sastojcima pridonosi očuvanju imuniteta, kostiju, zuba i vida.

 

Zašto baš Centrum Junior?

Ovaj vitaminski dodatak osmislili su vrhunski stručnjaci s 30-godišnjim iskustvom. Fizički i mentalni razvoj djeteta zahtijeva povećan unos vitamina i minerala koji su neophodni za nesmetan  rast mališana. No, mnogi roditelji znaju koliko zahtjevna može biti uravnotežena prehrana djece koja ne vole jesti voće i povrće.

Centrum Junior zato sadrži 16 aktivnih sastojaka - 12 vitamina i 4 minerala te djeluje baš kao "štit" koji dječjem organizmu pomaže da se pravilno razvija, a ujedno i osnažuje imunitet, posebno u zimskom periodu. Jer, ponekad maleni trebaju naočale za vid, aparatić za pravilne zubiće, ali i vitamine koji doprinose očuvanju razvoja.

cjn 

Tablete za žvakanje u pakiranju od 30 komada, namijenjene su svim mališanima starijim od četiri godine. Ugodnog su okusa limun-malina. Ne sadrže bojila ni gluten.           

Više o Centrum Junior tabletama za žvakanje možete pronaći ovdje.

Facebook komentari