STOP DEBLJINI Novi Doktor plus: Najbolje dijete za skidanje kilograma

Od sutra je u prodaji specijalni priručnik najčitanijeg magazina za zdravlje! Donosimo plan jelovnika za brze dijete, kad hitno morate smanjiti tjelesnu masu, ali i potpuno uravnotežene jelovnike koji vam dugoročno jamče održavanje zdrave tjelesne mase, ali bez ikakva odricanja.

 

Treći broj Doktora plus, specijalnog izdanja Doktora u kući, posvećen je debljini i skidanju kilograma. Na 116 stranica luksuznog magazina, u čijoj su izradi sudjelovali naši najbolji liječnici i nutricionisti, dobit ćete praktičan i informativan priručnik za cijelu obitelj.

Uspješan gubitak tjelesne mase u većini slučajeva nije jednostavan i često nailazi na prepreke. Međutim, snažna motivacija i visoka razina suradljivosti u dosljednoj provedbi plana prehrane i tjelesne aktivnosti povećavaju šanse za uspješno i zdravo mršavljenje. Gubitak tjelesne mase nakon kojeg slijedi dulje razdoblje održavanja poželjne tjelesne mase prvi je znak uspjeha. Mršavljenje valja provoditi dulje vrijeme, a magična formula uspjeha dugoročno je usvajanje zdravog načina života i prehrane.

 

Zdravo mršavljenje

Novi broj Doktora plus zove se Stop debljini i posvećen je planu zdravog mršavljenja koji svatko može sastaviti za sebe. Prije nego što počnete, motivirajte se. Saznajte što vas sve čeka u borbi s viškom kilograma. Na kraju puta koji se isplati ako ste skinuli samo 5 posto svoje težine, uvijek je vaše bolje zdravlje. Liječnici i nutricionisti sastavili su savjete koji će pomoći da zdravo smršavite, jelovnici su prilagođeni svakome, a vrlo je važno da odaberete plan prehrane koji odgovara vašim potrebama, navikama i preferencijama.

Saznajte koje su namirnice poželjne u prehrani i koje će vam pomoći da izgubite kilograme. Vjerojatno znate koliko kalorija potrošite u sportskim aktivnostima, a znate li koliko kalorija potrošite u kuhinjskim aktivnostima, čišćenju kuće, slušanju glazbe ili tipkanju na računalu?

 

Odgovori na sva vaša pitanja

Donosimo detaljnu tablicu koja daje odgovore na sva pitanja u vezi s kalorijama. Koji vam oblik tjelesne aktivnosti najviše odgovara? Jesu li umjetna sladila dobra ili loša? Znači li dijeta da si uskraćujete svu hranu koju volite? Donosimo plan jelovnika za brze dijete, kad hitno morate smanjiti tjelesnu masu, ali i potpuno uravnotežene jelovnike koji vam dugoročno jamče održavanje zdrave tjelesne mase, ali bez ikakva odricanja. Priče ljudi koji su uspjeli pobijediti debljinu inspirirat će vas u odluci da ne odustanete, a ako ni to nije dovoljno, postoje ambulante za debljinu, lijekovi te medicinski zahvati i alternativni tretmani koje vam može preporučiti liječnik, a pomoći će vam da uspješno smršavite. U Dežurnoj ordinaciji liječnici odgovaraju na vaša pitanja, a mi vam poklanjamo tretmane mršavljenja.

 

Specijalno izdanje najčitanijeg magazina za zdravlje potražite na kioscima od utorka 14. veljače. Doktor plus - Stop debljini stoji samo 15 kuna.

dp debljina

Facebook komentari