Uključi se u veliku nagradnu igru Osvoji najmoćniji PlayStation ikad stvoren! Imamo ih tri!

Gameri i gamerice dobrodošli na svoje! Dozvolite da vam predstavimo njegovo veličanstvo SonyPlaystation 4 PRO koji jednim klikom može postati baš vaš...

 

Ovaj natječaj je završio! Dobitnici su:

PlayStation 4 PRO igraća konzola:

  1. Marijana Feldeš, Kućanci Đakovački
  2. Jelena Šnalcer, Split
  3. Nena Jašić, Zagreb

 

Slušalice Kingston HyperX black, igraća konzola:

  1. Snježana Đurman, Nedelišće

 

O načinu preuzimanja nagrade dobitnika ćemo obavijestiti e-mailom na adresu koju je ostavio u prijavi za nagradni natječaj.


 

Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti obrazac. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu se nalazi poveznica na našu tjednu nagradnu igru ili natječaj.

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

 

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo svaki tjedan! 

Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti niti jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!

 

Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 20. veljače 2017. godine do 12:00 sati možete osvojiti jednu od četiri predobre nagrade Instar Computer Centera:

 

  • 3 x PlayStation 4 Pro, 1 TB, black, igraću konzolu

  • 1 x Slušalice Kingston HyperX Cloud Stinger, Gaming (Black)

 

Jeste li već upoznali novog kralja gaminga?

 

Brže, više, jače, ljepše. Danas je standard televizora srednje i više klase 4K razlučivost i HDR prikaz, pa je bilo očekivano da te mogućnosti ponudi i Sony Playstation 4. HDR dolazi s updateom i na klasične Playstation 4 konzole, no 4K je sasvim druga priča. Za to vam trebaju mišići novog Sonya PS4 Pro...

Sony Playstation 4 Pro nije nasljednik Playstationa 4, nego nadogradnja za gamere koji žele uživati u 4K HDR igrama. Njegove performanse su dvostruko bolje od Playstationa 4.

Sve igre rađene za Playstation 4 će raditi na PS4 Pro. Brže, uz bolju vizualnu kvalitetu - čak i kad gledate na običnom FullHD televizoru.

Prisjetimo se: kada gledate FullHD sliku gledate dva milijuna piksela; 4K (UHD) ih donosi četiri puta više, dakle osam milijuna. Svaki kadar Sony PS4 Pro mora 30 ili 60 puta u sekundi izračunati i iscrtati.

Igre eksplodiraju životom kroz intenzivnu grafiku i žive detalje, sve zahvaljujući većoj snazi pod poklopcem motora.

To je jako zahtjevno, stoga je hardver nove konzole snažniji; njena grafička kartica (GPU) donosi 4.2 TFLOP- sa na stol, dok je ta vrijednost kod PS2 i PS4 Slim konzole 1.8 FTLOPs.
Benefiti za vlasnike 4K HDR televizora su jasni, no što ako još nemate 4K TV?

Snaga PS4 Pro konzole se vdi i na FullHD televizoru. Neke igre će vjerojatno imati dvije opcije: da rade s boljom grafikom od onih za običan Playstation 4 u 30 FPS-a, ili da rade u 60 FPS-a.

Popis PS4 Pro unaprijeđenih igara te sve o PS4 Pro pronađite ovdje!

Sony PlayStation 4 Pro je novi kralj gaminga, dugo očekivani upgrade postojeće PS4 konzole koji donosi čari 4K HDR igranja na isto takvom 4K HDR televizoru, ali i poboljšava FullHD igranje, dodatno poboljšava mogućnosti i iskustvo na dolazećem PlayStation VR headsetu, te donosi i mogućnost streamanja 4K HDR videa.  

Za pravi doživljaj igranja tu su i posebne slušalice - Kingston HyperX Cloud Stinger, Gaming (Black), čije performanse možete doznati ovdje!

Facebook komentari