SVAKI TJEDAN NAGRAĐUJEMO - PRIJAVI SE! Poklanjamo vrijedne Biolage R.A.W. poklon pakete proizvoda za kosu

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i svaki tjedan osvajajte nagrade! Ako i vaša kosa čezne za pravim wellnessom tada je ova linija proizvoda baš za vas!

 

Ovaj natječaj je završio. Dobitnici Biolage R.A.W. poklon paketa su:

 1. Hana Ibrahimović, Zagreb
 2. Ruszmira Tomasović, Jastrebarsko
 3. Anica Jezerinac, Novi Zagreb

 

O načinu preuzimanja nagrade dobitnicu ćemo obavijestiti e-mailom na adresu koju je ostavila u prijavi za nagradni natječaj.

 

Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim tjednim nagradnim natječajem.

 

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo svaki tjedan! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!

 

Što osvajam?

Ukoliko se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 22. siječnja 2018. godine do 12:00 sati možete osvojiti jedan od tri vrijedna Biolage R.A.W. poklon paketa proizoda za kosu koji sadrže:

 

 • 1 x Biolage R.A.W. šampon za kosu
 • 1 x Biolage R.A.W. regenerator za kosu
 • 1 x Biolage R.A.W. ulje za njegu kose

BIOLAGE

Ultimativna prirodna njega kod kuće

Biolage R.A.W. nova je linija prirodne njege kose koja pruža predivan balans prirode, zdravog izgleda, ljepote i performansi. Upravo će R.A.W. promijeniti vaš pogled na proizvode za njegu kose, jer pruža mogućnost prirodne njege kakvu ste oduvijek željeli - njegovanu i očišćenu, nahranjenu i obnovljenu, kosu zdravog izgleda.

Frizerke i frizeri, koji pristupaju svom poslu profesionalno, zahtijevaju samo najbolje proizvode za svoje klijentice i klijente. Nažalost, prirodne alternative često ne zadovoljavaju njihove standarde, što stvara razočarenje kod klijentica i frizera. Potreba za odgovarajućom prirodnom alternativom prepoznata je od strane frizera koji svojim klijenticama žele pružiti odgovarajuću prirodnu njegu. Upravo je Biolage R.A.W. prepoznat kao nova blagotvorna linija prirodnog podrijetla koja ne pristaje na kompromise, pružajući očekivanu prirodnu njegu za kosu.

Otkrijte predivan osjećaj zdravog prirodnog izgleda kose. Biolage R.A.W. linije naglašavaju volumen kose bez otežavanja, hrane i njeguju oslabljenu kosu, te pružaju sjaj i obnovu kose.

Ono što novu Biolage R.A.W. liniju čini specifičnom su predivni vidljivi rezultati na kosi uz prirodnost i iskrenost u svakom pogledu. Potpuna transparentnost odlika je ove linije, što se očituje u odabiru velikog broja sastojaka prirodnog podrijetla koji su sadržani u formulama. U slučaju nemogućnosti odabira sastojaka prirodnog podrijetla, alternativna opcija je sastojak koji od proizvodnje do krajnje upotrebe ne šteti planetu. Biolage R.A.W. vjeruje u pružanje najbolje opcije, vašoj kosu i planetu.

 • PROFESIONALNI REZULTATI: Biolage R.A.W. pruža vidljive blagodati nakon samo jedne upotrebe: kosa je hidratizirana, jednostavnija za stiliziranje, sjajnija i otpornija.
 • Reciklirani, renovirani: svaka Biolage R.A.W. bočica proizvedena je od reciklirane potrošačke plastike te je označena kraticom PCR "Post-Consumer Recycled Plastic". Nakon korištenja proizvoda, bočica se može ponovno reciklirati.
 • Prirodno podrijeklo: u Biolage R.A.W. formulama 70% do 100% sastojaka prirodnog je podrijetla. Sastojak je prirodnog podrijetla ako je nepromijenjen ili ako je tijekom procesa obrade zadržao više od 50% svoje molekularne strukture u odnosu na originalno podrijetlo ili izvor.
 • Bio-razgradivost: organske supstance koje se nalaze u proizvodima mogu se brzo i potpuno razgraditi djelovanjem mikroorganizama.
 • Blagotvornost: blagotvorne Biolage R.A.W. formule prirodnog podrijetla i moćnih sastojaka. Biolage R.A.W. proizvodi su bez silikona, sulfata, parabena, do 95% prirodnog podrijekla, do 99% biorazgradivi.

 

Dostupne su tri 3 bazne linije i jedno obnavljajuće ulje, ovisno o potrebama vaše kose:

NOURISH njegujuća linija za suhu i beživotnu kosu. Njegujući šampon obogaćen ljuskom kinoe i medom, hrani suhu i oslabljenu kosu te kosi pruža zdrav izgled, a kovrčama mekoću. Njegujući balzam obogaćen uljem kokosa i glinom kaolinita hrani suhu i oslabljenu kosu. Intenzivna njega za meku, sjajnu i podatnu kosu.

RECOVER obnavljajuća linija za osjetljivu i oštećenu kosu. Obnavljajući šampon obogaćen ekstraktom juke i goji bobica pomaže vratiti sjaj osjetljivoj i oštećenoj kosi, pružajući osjećaj obnove i mekoće. Balzam obogaćen uljem korijandera i glinom kaolinita obnavlja osjetljivu i oslabljenu kosu. Intenzivna regeneracija za ojačanu, sjajniju i elastičniju kosu.

UPLIFT linija za volumen za ravnu i tanku kosu. Šampon obogaćen ekstraktom crnog sezama i grejpom pročišćava ravnu i tanku kosu pružajući kosi lagani volumen. Balzam obogaćen ekstraktom kivija i glinom kaolinita regenerira ravnu i tanku kosu pružajući joj volumen bez otežavanja.

Replenish Oil-Mist obnavljajuće ulje za sve tipove kose. Obogaćeno jedinstveni spojem čistih esencijalnih ulja - maslinovim, suncokretovim i ulje boražine. Obnavljajuće ulje pruža kosi mekoću, glatkoću i sjaj.


Biolage R.A.W. Nourish šampon i balzam nagrađeni su "Cradle to Cradle" SREBRNIM certifikatom. Cradle to Cradle program certificiranja proizvoda nezavisan je ovjereni certifikacijski program treće strane koji certificira proizvode i materijale koji su proizvedeni poštujući ljudsko zdravlje i okoliš, dizajnirani za buduće cikluse upotrebe, koristeći čistu energiju i vodu kroz cjelokupni lanac opskrbe.

Biolage možete pratiti na Facebooku i na Instagramu.

 

Informativne cijene:

Biolage R.A.W. Nourish šampon: 148.75 kn
Biolage R.A.W. Nourish balzam: 148.75 kn

Biolage R.A.W. Recover šampon: 148.75 kn
Biolage R.A.W. Recover balzam: 148.75 kn

Biolage R.A.W. Uplift šampon: 148.75 kn
Biolage R.A.W. Uplift balzam: 148.75 kn

Biolage R.A.W. Replenish Oil-Mist obnavljajuće ulje: 175 kn 

Hana Ibrahimović, Zagreb

Ruszmira Tomasović, Jastrebarsko

Anica Jezerinac, Novi Zagreb

Facebook komentari