Preuzmi kontrolu Pravi frajeri znaju kako riješiti ovaj 'problem'. Znate li i vi?

Primijetili ste da se u posljednje vrijeme teško nosite sa svojim mjehurom? Nemojte očajavati jer niste jedini. Svaki četvrti muškarac iznad 40 godine može doživjeti neki oblik istjecanja urina. I pomoći ima!

 

Ako se ne možeš nositi sa svojim mjehurom i kapanjem znaj da nisi jedni. Svaki četvrti muškarac iznad 40 godine* može doživjeti neki oblik istjecanja urina.

 

Što je to urinarna inkontinencija?

Urinarna inkontinencija je nekontrolirano ispuštanje mokraće. Razlikujemo urgentnu, kombiniranu, stresnu, preljevnu, funkcionalnu i psihogenu inkontinenciju te kapanje nakon mokrenja. Od vrste do vrste razlikuju se i simptomi koji su do nje doveli.

 

Stručna pomoć

Osim što bi bilo dobro da potražite stručnu pomoć, bilo bi dobro da posegnete i za inkontinencijskim štitnicima koji će smanjiti nelagodu koju uzrokuje nekontrolirano istjecanje mokraće. Danas na tržištu postoje posebno tanki, pa tako i diskretni ulošci koji se jednostavno apliciraju na muško donje rublje. Osim što upijaju mokraću, suzbijaju neugodne mirise te ih jednostavno mogužete zamijeniti kad god poželite.

 

Simptomi koje ne biste trebali ignorirati:

  • Smanjeni mlaz
  • Napinjanje tijekom mokrenja
  • Kapanje mokraće nakon mokrenja
  • Pritisak pri istjecanju tek dvije, tri kapi mokraće
  • Učestala potreba mokrenja noću

 

Pssst! Slobodno ispuni anketu, nitko neće saznati!


 

S TENA Men možeš držati kontrolu nad istjecanjem urina i fokusirati se na sve one dobre stvari u životu. Uvjeri se sam i besplatno isprobaj uzorak TENA Men uložaka koji su specijalno dizajnirani kako bi udobno pristajali anatomiji muškog tijela i pružili diskretnu i sigurnu zaštitu od istjecanja urina.

TENA Men. Diskretna zaštita za muškarce. Dostupno u obliku uložaka i zaštitnog rublja u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama. Dolaze u različitim veličinama i moći upijanja. Saznaj više.


*SCA Istraživanje tržišta 2013.

Facebook komentari