Jer volimo recepte Andree Cukrov i Sandre Rončević Najklikanije hrvatske blogerice znaju kako 'skuhati' malo drugačiji Uskrs

Od šparoga s jajima, preko šunke u medu i senfu do čokoladne torte bez brašna - donosimo provjerene recepte za sve željne novih okusa i privlačnih mirisa.

 

Ove nam godine Uskrs pada u idealno vrijeme - šume su već pune proljetnica kojima možete ukrasiti stol, na tržnice su stigli i hren, i rotkvice, i mladi luk i krumpir, pa i šparoge, a u mesnici, ako budete brzi i imate dobrog mesara, možete na vrijeme nabaviti dobar komad domaće šunke ili janjetine.

Što god odlučili skuhati i ispeći ovog Uskrsa, ne zaboravite da je smisao ovog najvećeg kršćanskog blagdana okupljanje oko stola u sreći i veselju.

A kako bi ti trenuci protekli u zanimljivom razgovoru, donosimo vam sedam recepata naših dobro poznatih blogerica - Andree Cukrov i Sandre Rončević koje uvijek nešto kuhaju i nakuhavaju, smišljaju i isprobavaju.

Od šparoga s jajima, preko šunke u medu i senfu do čokoladne torte bez brašna - donosimo provjerene recepte za sve željne novih okusa i privlačnih mirisa... Mmm!

 

Recepti koje ćete voljeti (i svi oko vašeg stola)

 

Bogati uskrsni stol, naravno, uvijek mami svojim mirisima i okusima, pa nije nemoguće da se prejedemo i osjetimo nadutost, grčeve, žgaravicu pa čak i bol i osjećaj težine u želucu. Jedno od rješenja koja vam brzo mogu pomoći kod navedenih simptoma jesu i lijekovi koji spadaju u skupinu antacida.

 

Facebook komentari