Zašto volimo Jane Seymour Ima 67, a izgleda 20 godina mlađe. Koja je tajna 'žene vrač'?

Dea Marinović

Završila sam studij komunikologije na Hrvatskim studijima, a novinarstvom se bavim nekoliko godina. Radila sam u dnevnim novinama,...

Više >

Bivša Bondova djevojka nedavno je treći put pozirala za Playboy te je, kaže, pokazala svima da i žena u njenim godinama može izgledati sjajno.

 

Sa svojih 67 godina se osjećam bolje nego ikad. I više seksi nego u mladosti, rekla je Jane Seymour, koja je domaćoj publici najpoznatija po ulozi u hit seriji 'Dr. Quinn, žena vrač'.

Ova bivša Bondova djevojka nedavno je treći put pozirala za Playboy te je, kaže, pokazala svima da i žena u njenim godinama može izgledati sjajno. I to bez estetskih zahvata.

- Jednom sam probala botox i nije mi se svidio. Previše volim svoje bore da bih ih se riješila - govori glumica. Dodaje da nije uvijek imala ovoliko samopouzdanje i da su za to trebale godine truda.

- Danas više nemam potrebu dokazivati se. Nije mi važno gleda li me netko, kao što mi je to bilo bitno dok sam bila mlađa - kaže.

 

Ljubiteljica pilatesa

Na sjajnom izgledu mogu joj pozavidjeti i puno mlađe kolegice. No, koja je njena tajna?

Majka četvero djece vitka je i utegnuta, a sve je, tvrdi, rezultat pravilne prehrane i redovite tjelovježbe. Jane naime već 30 godina ide na pilates, a brzu hranu nikad ne jede. Na njenom tanjuru se najčešće nalazi voće i povrće koje sama uzgaja.

 

- Dobro zdravlje pripisujem dobrom izboru namirnica. U jutarnjim satima jedem puno borovnica, kupina te pijem sok od kelja, đumbira, jabuka i mrkve, sve uzgojene u vrtu. Uglavnom jedem ribu, piletinu i salatu iz vrta s domaćim octom - rekla je.

 

Jane pije dvije šalice kave dnevno i puno vode. Velika je ljubiteljica i bijelog vina te preferira ona francuska ili kalifornijska. Nikad nije imala problema s težinom te kojekakve dijete, kaže, nije isprobavala.

Tamna čokolada

Jedna od njenih omiljenih namirnica je dimljeni losos, a također voli krekere bez glutena. Uzima i multivitamine, kao i vitamin D, te koristi riblje ulje zbog omega-3 kiselina. 

 - Nikad nisam bila ljubitelj slatkog, ali pred kraj dana uvijek pojedem kockicu tamne čokolade - kaže.

 

Facebook komentari