OMG - još niste čuli za Šnicku Kako je jedna domaća kuja 'pokorila' Instagram! Ne, uopće nismo ljubomorni

Šnicka je ljetne mjesece provodila na bazenu, jahala je plamenca, tražila je hlad pod borovima... I pritom je osvojila brojne fanove na Instagramu. Slatkoća je njena tajna! Vrijeme je da je upoznate...

 

Ona je prava dama! Drži do sebe, voli šarene detalje, redovito mijenja oblekicu, jako je društvena i pazi na trendove - naravno. Ovo ljeto i ona je zaskočila ružičastog plamenca. Taj trenutak vječno je zabilježen fotografijom, a osvojila je 'lajkove' koje mi možemo samo sanjati.

A stvarno se trudimo. Škicnite ovdje.

Ali, ne možemo joj zamjeriti.  Ova domaća kujica koja je poharala Instagram zove se Šnicka (miss_snicka). Vlasnica ove preslatke šnaucerice je pjevačica Lana Jurčević.

Šnicka ne bježi od fotoaparata poput mnogih celebritija, dapače, pozira poput prave profesionalke. Kad ne spava i kad ne trči po parkovima, voli lješkariti pored bazena, a kad joj dosadi gleda prolaznike iz kafića. Ni shopping joj nije mrzak.

I kako da se da se sad ljutimo što nas je 'potukla' u lajkovima.

Šnicka, zakon si! Pratimo te i dalje

Želite li joj čestitati na 'lajkovima' ili otkriti tajnu njenog uspjeha, možete joj pisati na snickaminischnauz@gmail.com

 

Imate li veliko srce za životinje? Možda će vam se svidjeti i ovi Instagram profili:

 

Facebook komentari