Sajam koji volimo Ne propustite Dane ljepote na Zagrebačkom velesajmu

Tijekom sajma posjetiteljima će se nuditi besplatni kozmetički tretmani lica, njega noktiju, šminkanje za dnevni make up...

 

DANI LJEPOTE slave svoj jubilarni 20. rođendan posvećen profesionalcima, live demonstracijama proizvoda i usluga, edukaciji i inovacijama na tržištu.

Kao vodeći događaj u regiji za profesionalce, od petka, 09. do nedjelje 11. ožujka 2018. sajam je posvećen različitim sektorima industrije ljepote i otvoren za sve zaposlene u maloprodaji, veleprodaji, kozmetičkim salonima i salonima za uljepšavanje, nail, wellness, fitness i hairstyle industriji.

 

Besplatni tretmani

Za vrijeme trajanja Dana ljepote i fitnessa na sajmu vaš očekuje i live frizerski show te TOTAL LOOK SHOW revijeRoberto Cistellini i Vincenzo Cangiano ambasadori frizerske akademije predstavit će nove tehnike bojanja uz stiliziranje i šišanje.

I ove će se godine održati međunarodno natjecanje u oblikovanju i dizajnu noktiju "LOVE ANIMALS" u kategoriji Plakat na 4 teme: Candy girl, Pirate girl, Cowboy girl i slobodna tema. Tradicionalno, prvi dan sajma posvećen je frizerskim i make up natjecanjima učenika srednjih strukovnih škola.

Tijekom sajma učenici će posjetiteljima pružati besplatne kozmetičke tretmane lica, prirodnu njegu noktiju, šminkanje za dnevni make up.

Učilište Profokus organizira make up natjecanje na temu “UNICORN MAGIC”, na koje se mogu prijaviti učenici srednjih škola, amateri i svi oni koji su spremni pokazati svoju viziju čarobnog jednoroga. Održat će se i natjecanje u microbladingu i japanskoj metodi iscrtavanja obrva.

 

Nove tehnike vježbanja

Ovogodišnja konferencija na temu FIT TO LEARN kroz svoj jednodnevni program u segmentu fitnesa predstavit će najzvučnija i renomirana fitness imena, nove tehnike i metode vježbanja za sve one željne edukacije i razvoja znanja i vještina.

 

U sklopu sajma Fitnessa održat će se i Natjecanje u crossOF zoni, edukacijska radionica pod nazivom “Kako pokrenuti uspješan fitness biznis?” te tribina “Traži se fitness trener u penziji”.

 

Facebook komentari