Novi broj magazina za ljepotu i zdrav život Nova Vita: Make up trendovi, frizure, hit modeli sunčanih naočala i sandala

Osim novih beauty trendova, u novoj Viti donosimo i recepte za brze veganske obroke, kao i najbolje vježbe za što bolje rezultate.

 

Val inspiracije proljetnih make-up trendova koje se isplati kopirati dolazi ravno s crvenog tepiha i, kako se čini, ovo proljeće neće biti uobičajeno pastelno. Sve doznajte u novoj Viti koja izlazi u četvrtak.

Na usnama se nose tamne, crvenkasto-smeđe nijanse, a šljokice  i plava boja nova su dobitna kombinacija make-upa za oči. Tu je i crni eyeliner.

 

Dramatičniji look

Šljokičasti srebrni make-up na kapcima, baš kao i oči uokvirene kraljevski plavom, lookovi su koje, a da ne izgledaju poput djevojčica, mogu iznijeti samo rijetke, a tek one najodvažnije među njima isprobat će najmoderniji make-up look sezone, kombinaciju jednog i drugog

Mačkasti pogled i oči precizno konturirane tušem nikada nisu izišli iz mode, no sada su definitivno u fokusu, klasični "cat eye" ovog je proljeća zamijenio mnogo dramatičniji look.

Potezi oštri u kutu oka, a ravni i dugi duž kapka, naneseni crnim tušem s mat finišem zavladali su modnim pistama i crvenim tepisima, a posebno se dobro slažu s kosom skupljenom u visoki rep, punđu ili pletenicu.

Vraćaju se i zavodljivi modeli sunačnih naočala, kakve su još pedesetih popularizirale hollywoodske dive Audrey Hepburn i Grace Kelly. Mačkasti okviri s blago zašiljenim krajevima skrivaju pogled u svaku kombinaciju unoseći dašak misterioznosti, ovog proljeća hit su “slim” inačice popularnog modela. Radi se, naime, o naočalama s okvirima mnogo užima od onih klasičnih i često predimenzioniranih mačkastih stakala, ali s jednakom retro vibrom.

 

Najbolje vježbe

Vita donosi i izbor sandala koje će obilježiti ovo proljeće i ljeto, a doznat ćete i koje frizure dolaze.  

 

U zdravoj kuhaoni naučili smo raditi ghee maslac, a donosimo i recepte za brze veganske obroke. 

 

Ako vježbate, ili ste tek odlučili pokrenuti se, doznat ćete kako da vaše vježbanje donese najbolje rezultate.

Vita izlazi u četvrtak i u paketu s Jutarnjim listom košta samo 13 kuna.

naslovna samostalna page 001 1

Facebook komentari