Svaki tjedan nagrađujemo! Ovaj roman šokirat će vas jednako kao i 'Sluškinjina priča'... Spremni?

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i svaki tjedan osvajajte nagrade!
Ovoga puta donosimo fantastičan naslov za sve ljubitelje dobrog štiva...

 

Ovaj natječaj je završio. Knjigu Moć osvojili su:

  1. Zvjezdana Badalić, Novska
  2. Ivana Katić, Cavtat
  3. Petra Višić, Ugljan
  4. Irena Bego, Split
  5. Tina Horvat, Pazin

 

O načinu preuzimanja nagrade dobitnicu ćemo obavijestiti e-mailom na adresu koju je ostavila u prijavi za nagradni natječaj.

 

Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim tjednim nagradnim natječajem.

 

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo svaki tjedan! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!

 

Što osvajam?

Ukoliko se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 12. veljače 2018. godine do 12:00 sati možete osvojiti jednu od pet knjiga izdavačke kuće Stilus:

 

  • MOĆ,  Naomi Alderman

moc 3D

Sluškinjina priča za 21. stoljeće

Čini se da književna godina počinje vrlo dobro! Izdavač Stilus nam donosi izvrsnu distopijsku priču, dobitnicu prestižnih nagrada koju mnogi smatraju nasljednicom 'Sluškinjine priče'.

Roman govori o tome što se dogodi kada genetska mutacija mladim ženama podari sposobnost da ubijaju strujom. Ono što započinje kao maštarija o ženskom stjecanju moći produbljuje se i pomračuje u propitivanje same moći, njezine uporabe i zlouporabe te onomu što čini ljudima koji je posjeduju. Priča je uokvirena prepiskom dvoje pisaca, od kojih se jedna zove Naomi.

Roxy, kći londonskog gangstera, u njegovu je središtu povezana s djevojkom koja je preživjela nasilje i postala vjerski vođa, sredovječnom političarkom i nigerijskim fotonovinarom - jedinim muškarcem u kvartetu - koji na sebe preuzima misiju izvješćivanja o geopolitičkim nemirima izazvanima pojavom nove ženske supermoći.

 

Evo i opisa izdavača:

"Što bi se dogodilo kada bi žene odjednom dobile žestoku novu moć?

Svijet prikazan u MOĆI prepoznatljivo je mjesto: nigerijski bogati mladić koji ljenčari pokraj obiteljskog bazena, udomljena klinka čiji religiozni roditelji kriju svoju pravu osobnost, ambiciozna američka političarka, opaka mlada Londonka iz nezgodne obitelji. Ali pojava i procvat snažne nove sile potaknut će njihove živote da se isprepletu, s razornim učincima. Tinejdžerice sada posjeduju nezamislivu moć - mogu izazvati neopisiv bol, pa čak i smrt. Svijet se, pak, uz taj maleni preokret u prirodi, drastično preobražava.

Roman MOĆ, nagrađivane autorice Naomi Alderman, djelo je spekulativne fikcije u svom najambicioznijem i najizazovnijem obliku, koje nas istodobno odvodi na uzbudljivo putovanje u usporednu stvarnost, ali i razotkriva naš svijet na odvažne i začuđujuće načine."

Ova knjiga je pravi strujni udar - doslovno!

 

 

Facebook komentari