Svaki tjedan nagrađujemo! Poklanjamo 4 para jedinstvenih, ručno rađenih naušnica Dunja

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i svaki tjedan osvajajte nagrade! A kako je veljača, mjesec ljubavi, prijateljstva i karnevala, darujemo komad nakita zbog kojeg ćete u svakoj prilici zablistati...

 

Ovaj natječaj je završio! Dobitnici ručno rađenih naušnica Dunja su:

  1. Sanja Pacarić, Antunovac
  2. Elvira Ferjančić, Zadar
  3. Ljerka Valec, Zabok
  4. Petra Mrkoci, Zagreb

 

O načinu preuzimanja nagrade dobitnicu ćemo obavijestiti e-mailom na adresu koju je ostavila u prijavi za nagradni natječaj.

 

 

Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim tjednim nagradnim natječajem.

 

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo svaki tjedan! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!

 

Što osvajam?

Ukoliko se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 19. veljače 2018. godine do 12:00 sati možete osvojiti originalan komad nakita Dunje Puače. Poklanjamo:

 

  • 4 para naušnica od bakra Dunja

 

Malo umjetničko djelo

Dunja je ime i marka nakita.

Dunja je brand s naglaskom na ručno izrađenom nakitu, kojeg je osnovala Dunja Puača. Njezina vječna želja da postane kiparica ostvarila se na nešto drugačiji način - kroz dizajn nakita.

Svaki komad Dunja nakita izrađen je s velikom pažnjom za detalje. Svi su dijelovi dizajnirani i izrađeni ručno i u potpunosti u Hrvatskoj.

Cjelokupno oblikovanje i dorada obavlja autorica jedan po jedan komad, osiguravajući da je svaki komad jedinstven.

 

Malo prirode, malo mora, malo kulture

Estetika marke Dunja rezultat je autoričinog nadahnuća prirodom, morem i starim kulturama.

Većina njezinih radova izrađena je od plemenitih i poluplemenitih metala kao glavnog materijala, ponekad kombiniranog s drugim materijalima i raznim kamenjem.

Svaki dizajn je unikatan ili ograničene serije, tako da možete biti sigurni da ćete dobiti nešto stvarno posebno. Zbog ručnog načina izrade svaki komad je jedinstven, čak i kada se radi o dva ista komada nakita. Svaki komad postaje nosiva minijaturna skulptura.

 

Dunju i njezin rad možete pratiti na Facebooku i Instagramu.

Facebook komentari