Pridružite nam se na uskršnjim radionicama za male i velike

Pozivamo sve male i one koji se takvima osjećaju na veselu subotu u Arena Centru. U suradnji s majstorima zabave odlučili smo vam ispuniti preduskršnju subotu brojnim kreativnim i pametnim aktivnostima.

 

Cjelodnevni program na trgu Slavonija u Arena Centru ispunit će Mozgaonica i Laboratorij zabave raznim punktevima, pokusima te potragom za jajima. Ujutro očekujte didaktičke igre Mozgaonice i Muzeja iluzija, a iza ručka trk na tulum Laboratorija zabave koji vam priprema trosatno ludilo. Cure iz Laboratorija će izvesti predstavu "Kako je Potjeh tražio istinu", a na pet punkteva očekujte neobične kreativne aktivnosti uz obožavani face painting.

Detaljnije o rasporedu događanja pročitajte na linku, a ne zaboravite se uključiti u veliku uskršnju nagradnu igru Jutarnjeg lista i Arena Centra. Do subote ostvarite kupovinu u Arena Centru i možda baš vi odvezete SEAT ARONU. Uključite se u nagradnu igru.

 

Da vam olakšamo dileme, popisali smo razloge zbog kojih u subotu, 31. ožujka morate doći u Arena Centar!

1. Nagrađujemo od ranog jutra

Dijete vam je budno od zore, trebate obaviti uskršnju kupovinu i ne znate gdje bi? Imamo slatko rješenje u vidu jutarnje potrage za jajima u kojoj možete osvojiti neke od nagrada:

  • Sketchers tenisice u trgovini ShoeBeDo
  • poklon bon od 350 kn u trgovini Idexe
  • paket s papučicama po izboru u trgovini Frodo
  • poklon paket u trgovini Hoću knjigu
  • jedan artikl po izboru u trgovini BluKids

Sve što trebate je doći u Arena Centar i javiti se našoj hostesi koju ćete prepoznati po ljupkoj crvenoj vrpci za kosu te dobiti ostale upute.

 

2. Pametne radionice za znatiželjne malce

Muzej iluzija i Mozgaonica organiziraju pametnu igraonicu u kojem će djeca moći isprobati razne didaktičke igre. Djeca će na raspolaganju imati izbor igara iz programa drvenih didaktičkih igara, mozgalica i slagalica. Na raspolaganju će biti 2 društvene XXL igre, i nekoliko stolova sa izborom igara prilagođene svakoj dobi djece. Naši edukatori će se pobrinuti za sva objašnjenja i pomoć djeci pri igri i slaganju mozgalica i slagalica.

Pozivamo sve da isprobaju svoje moždane vijuge i mozgaju sa nama!

 

3. Predstava 'Kako je Potjeh tražio istinu'

Cure iz Laboratorija poznate su po specifičnom storytellingu koji osvaja male i velike. Za subotu su pripremile izvedbu priče "Kako je Potjeh tražio istinu". S Potjehom prolazite kroz njegove avanture na tajnovitom putu do istine!

 

4. Velika potraga za jajima kroz izazovne & kreativne punkteve

S Laboratorijem zabave prođite kroz pet točaka kroz koju će vas cure voditi u njihovoj potrazi za jajima. Otkačeni roditelji su i više nego dobrodošli!

Vidimo se!

 

Facebook komentari