Poslovna prilika Prijavite se na 'Business Speed Dating' i ostvarite novu poslovnu suradnju

Svaka grupa od 6 do 8 članova sjedit će za jednim stolom i imat će zadani broj minuta da se međusobno predstave i razmijene kontakte.

 

U Kongresnom centru Forum u Zagrebu u utorak 17. travnja u 18:00 sati održat će se veliki poslovni događaj 'Business Speed Dating'. Cilj ovog događaja je povezivanje poduzetnika, ostvarivanje poslovnih prilika i suradnje.

 

Kako je zamišljen sam događaj?

Okupljeni sudionici bit će podijeljeni u grupe. Svaka grupa od 6 do 8 članova sjedit će za jednim stolom i imat će zadani broj minuta da se međusobno predstave i razmijene kontakte. Metodom rotacije svi sudionici će se međusobno upoznati.

 

Zašto poslovno umrežavanje?

Na mnogim događajima u poslovnom svijetu uočeno je da se ljudi iz različitih branši nemaju prilike međusobno upoznati i na taj način im promiču poslovne prilike.

Na ovom događaju izbjegavaju se takve situacije, te tako poduzetnici i svi željni poslovnih kontakata te poslovnih prilika ostvaruju mrežu novih poslovnih kontakata.

 

Koja je garancija da ću pronaći ono što tražim?

Garancije nema, vi ste jedina garancija da dođete i uzmete ono zbog čega dolazite. Fokus na jasan cilj i realizacija traženoga je u rukama svakog posjetitelja ponaosob. 

Kako se prijaviti? Prijave sudionika se primaju na lovelifebyzz@gmail.com najkasnije do ponedjeljka 16. travnja do 16 sati budući da su mjesta ograničena.

Obavezno ponesite sa sobom vizitke.

Sam događaj se nastavlja u manje formalnom tonu u Kongresnom centru Forum.

 

Facebook komentari