Intenzivan trening SMART START: Ovo može biti baš vaša poslovna godina!

Osjećate da ste spremni za promjene u svom životu, no niste sigurni što točno želite? Razmišljate o pokretanju vlastitog posla? Poduzetnik ste i želite osmisliti svoj osobni plan za 2018.? Pridružite nam se na treningu u Splitu i Zagrebu!

 

Što je SMART START?

Intenzivni trening na kojem ćete odrediti smjer svog razvoja i viziju u nekoliko ključnih područja. Definirat ćete ciljeve za uspješnu 2018. godinu. Naučit ćete kako zadržati fokus na ono što ste odlučili te alate kojim ćete aktivirati svoje unutarnje resurse. Dobit ćete podršku za svakodnevno praćenje ciljeva. Ovo je prilika da se napokon posvetite sebi i važnim temama. SMART START će vam poslužiti da ono što ste odgađali i ostvarite!

 

Kome je SMART START namijenjen?

Svima onima koji se nalaze na prekretnici, koji nikako da nađu vrijeme koje će posvetiti kreiranju svog strateškog plana. Poduzetnicima i zaposlenicima koji imaju velika očekivanja od 2018. Onima koji žele naučiti postavljati ciljeve i pokrenuti život u novom smjeru.

 

Što ćete na treningu SMART START naučiti?

  1. Kako preuzeti upravljanje svojim životom i što sve ovisi o nama
  2. Odlučit ćete što želite i postaviti vizije u više područja
  3. Odredit ćete ciljeve i alate za izvršenje
  4. Kako ciljeve koriste uspješni ljudi - panel s GOSTIMA IZNENAĐENJA
  5. Kako održavati energiju za ostvarenje ciljeva i nakon treninga

Svaki polaznik će dobiti DNEVNIK USPJEHA, planer za planiranje i praćenje ostvarenja ciljeva tijekom cijele godine.

 

Voditeljica treninga SMART START:

Iva Belé, mr.ek., trener načela uspjeha sa višegodišnjim menadžerskim iskustvom na vodećim marketinškim pozicijama. Osnivačica Iva Belé Success Concepta koji potiče pojedince i tvrtke da aktiviraju svoju svrhu, ciljeve i unutarnje snage, kroz treninge, mentorstvo i motivacijske govore. Koncept kombinira metodologiju i menadžersko iskustvo, omogućujući kod polaznika trenutne promjene i brzu implementaciju. Obrazovala se u Hrvatskoj te na brojnim treninzima u EU i SAD-u. Trenirana je i certificirana u SAD-u osobno od Jacka Canifielda "America's #1 Success Coach-a".
Više na www.ivabele.com

 

Broj mjesta je ograničen, stoga se što prije prijavite na info@ivabele.com

SPLIT

KADA: 21. 1. 2018. od 9 do 14 h
GDJE: Split, Fitness Factory Mint, Lučice 4
Cijena: 800 kn (na cijenu se ne zaračunava PDV)

 

ZAGREB

KADA: 26.1.2018. od 9 do 14 h
GDJE: Zagreb, Hotel Palace
Cijena: 800 kn (na cijenu se ne zaračunava PDV)

U cijenu je uključen planer DNEVNIK USPJEHA na dar svakom polazniku i osvježenje tijekom pauzi. Polaznici dobivaju certifikat o sudjelovanju.

 

AKO VAM JE DOSTA PRIČE KOJU PRIČATE SAMI SEBI I NE MIČETE SE S MJESTA, PRIDUŽITE SE EKIPI KOJA ZNA KAKO NAPRAVITI PROMJENU.
Vidimo se!

 

Facebook komentari