Vrhunska usluga U novoj poliklinici SUPERIORA za ljepotu više ne morate 'patiti'

U Zagrebu je otvorena i predstavljena nova poliklinika SUPERIORA koja se bavi kirurškim i internističkim djelatnostima. Raspolaže i s mogućnošću kratkotrajnog postoperativnog zbrinjavanja, što znači da se osim malih, u poliklinici izvode i zahtjevniji operativni zahvati.

 

Domaćica i vlasnica poliklinike dr. Merica Veir pozdravila je prisutne i predstavila neke kirurške i nekirurške zahvate i metode pomoću kojih svaka žena i muškarac može poboljšati svoj izgled, popraviti i otkloniti određene manje zdravstvene probleme ili estetske nedostatke.

 

Klasični tretmani

U Superiori obavljat će se klasični tretmani kao npr: skidanje bradavica, korekcija ožiljaka, korekcija kapaka, tretmani filerima i botox tretmani te tretmani matičnim stanicama. Iz područja estetske kirurgije obavljat će se korekcija tijela, grudi i glave i tajlanski facelifting.

Također, predstavljeni su zahvati - tretmani laserom, liposukcija, labioplastika, vaginoplastika, abdominoplastika, PRP terapija vlasišta, ubrizgavanje pištoljem, blefaroplastika, rinoplastika, terapija matičnim stanicama.

Obavljat će se internistički i kardiološki pregledi te nefrološki i endokrinološki pregledi. Jedna od posebnosti usluga poliklinike svakako je i hormonalna terapija za sve disbalanse (gubitak kose, dlakavost, nesanica, suhoća očiju, suhoća vagine, paradentoza, impotencija, debljina, poremećaj štitnjače, akne, policistični jajnici, menopauza … )

Posebna pozornost posvetila se jednoj kod nas dosta nepoznatom estetskom zahvatu točnije poznatijem kao Tajlandski facelifting. Radi o nekirurškoj i potpuno bezbolnoj metodi pomlađivanja kože i potkožja - najpopularnijoj drevnoj istočnjačkoj metodi pomlađivanja staroj preko 200 godina. Ovaj zahvat izvodi se resorptivnim nitima koje se iglicama uvode u potkožje gdje izazivaju reakciju tipa stvaranja vezivnog tkiva. Sam efekt je vidljiv odmah, ali se zbog stvaranja novog veziva u potkožju poboljšava tijekom sljedećih šest mjeseci te zadržava tri do četiri godine.

 

Najmodernija tehnologija

Predstavljen je i stručni tim liječnika u sastavu: dr. Merica Veir, specijalist interne medicine, suspecijalist kardiolog; Tamara Petrović, specijalist plastične i rekonstruktivne kirurgije, Slavko Miklić, specijalist interne medicine, Neven Starčević, specijalist opće kirurgije radi na traumatskim ozljedama, Mirjana Mirić, specijalist anestezije i reanimacijske medicine i Renata Ramuščak, medicinska sestra.

Tendencija je, kako kaže dr. Veir, prvenstveno biti educiran u skladu sa suvremenim svjetskim postignućima, donositi i primjenjivati nova znanja estetske, korektivne, opće kirurgije te liječenja internističkih bolesti, pogotovo endokrinih hormonalnih poremećaja.

 

Vizija poliklinike je pružiti vrhunsku uslugu koristeći najmoderniju tehnologiju i metode uz koje ne vrijedi tvrdnja “za ljepotu se mora patiti”.

 

Sve o uslugama, tretmanima i zahvatima može se pratiti putem društvenih mreža Facebook i Instagram i internetskih stranica poliklinike: www.superiora.hr.  

Facebook komentari