dr. Duje D. Ostojić

dr. Duje D. Ostojić

estetski kirurg, Zagreb

Odgovori na pitanja:

Loše disanje nakon operacije nosa

PITANJE: Imam 27 godina i prije četiri godine bio sam na estetskoj operaciji nosa zatvorenom tehnikom. Prije operacije odlično sam disao na nos, a sad otežano dišem na lijevu nosnicu. Zadovoljan sam izgledom nosa, ali teškoće s disanjem na nos stvaraju mi sve veće probleme, posebno pri bavljenju sportom.
Više

Velike uške

PITANJE: Imam 25 godina i velike uške, posebno u gornjem dijelu. Uške mi nisu odstojeće, ali su prevelike. Postoji li način da se to korigira?
Više

Koje su nekirurške zamjene za face-lifting?

PITANJE: Imam 53 godine i znakove starenja na licu (bore na čelu, udubljene obraze, nabore kože u donjem dijelu lica). Nisam pobornik kirurških tretmana, a opet bih željela dobiti svježiji izgled. Koje su mogućnosti nekirurških tretmana, u prvom redu botoksa i hijaluronske kiseline?
Više

Operacija nosa se zakomplicirala...

PITANJE: Bila sam na estetskoj korekciji nosa prije sedam mjeseci. Sada slabo dišem na desnu nosnicu, a prije operacije nisam mala takve smetnje; stalno sam normalno disala na nos. Možete li mi objasniti o čemu se radi i što poduzeti da mi disanje na desnu nosnicu bude normalno kao i...
Više