Iskustva poznatih Renata Sopek: 'Dioptrija mi je u potpunosti uklonjena - bila je to odlična odluka!'

O svojim iskustvima o laserskoj korekciji vida ispričala nam je i poznata trenerica te voditeljica Renata Sopek.

 

Sve više ljudi se odlučuje za skidanje dioptrije, pa tako i naše poznate osobe koje su zahvat obavile u Optical Expressu.

Osim što je učinkovit, sam zahvat ne oduzima mnogo vremena, što je veliki plus u našim prenatrpanim obavezama.

Profesionalan i ljubazan tim stručnjaka Optical Expressa jamči uslugu na najvišoj razini kao i savjetovanje i odgovore na sva pitanja vezana za lasersku korekciju vida. Koriste samo najbolju tehnologiju, primjenjuju se tehnološki napredni laseri, jedini takvog tipa u Hrvatskoj.

 

Nikada nije voljela naočale

Na lasersku korekciju vida u Optical Expressu odlučila se prije 10 godina i naša poznata trenerica i voditeljica Renata Sopek koja nikada, kaže, nije voljela nositi naočale, a na kontaktne leće se nikako nije mogla naviknuti.

"Naočale su mi smetale pri obavljanju mog posla, a otkako se intenzivno bavim vježbanjem, shvatila sam da mi je dioptrija postala sve veći teret. Da sam znala da je ovako jednostavno riješiti se naočala, već bih se prije odlučila na taj korak. Pa to stvarno ništa ne boli, i što je najbolje brzo sam se vratiti u dnevnu rutinu. Trenirati sam počela već za dva dana",  kaže Renata ističuči kako je njezina dioptrija bila komplicirana, ali i kako je laserskom korekcijom vida u potpunosti uklonjena.

Želite li i sami napokon gledati na svijet bez naočala ili leća, ispunite obrazac.

"Bila je to odlična odluka, tim više što puno treniram, stalno radim i imam vrlo brz tempo života u kojem nema mjesta ni vremena ni za što što me dodatno opterećuje. Korekciju sam radila u periodu kada je još bilo puno neodgovorenih pitanja, pogotovo o tome što će biti za deset-petnaest godina. Eto, ja sam živi primjer da je laserska korekcija vida trajno rješenje, moje su oči super, a korekcija pun pogodak." tvrdi fitness trenerica.

 

Preporuka profesionalnih sportaša

Vaterpolist Ivan Buljubašić također je osjećao teret zbog dioptrije te se također podvrgnuo zahvatu laserske korekcije vida.

"Prošlo je pet godina otkako sam korigirao vid u Optical Expressu. Čitavo vrijeme intenzivno treniram i sretan sam što sam se riješio leća. Vid je odličan kao i neposredno nakon zahvata. Nakon mene, vid je korigiralo i nekoliko mojih kolega. Svi smo zadovoljni. Znate i sami kako je vaterpolo zahtjevan sport i udarci nisu rijetkost, ali zaista nismo imali nikakvih problema, bez obzira na sve izazove." povjerio nam se Buljubašić.

 

Tim Optical Expressa pripremio je poseban, veliki božićni popust za sve koji obave zahvat laserske korekcije vida od 21. 11. do 31. 12. 2016. godine te svima poklanjaju prekrasnu, mekanu, božićnu dekicu koja će vas grijati cijele zime! Također, svi oni koji nakon obavljenog pregleda obave zahvat u navedenom razdoblju, dobivaju povrat novca od pregleda. Prijavite se za pregled za laserko skidanje dioptrije u iznosu od samo 190 kn!

 

Brojni kolege Ivana Buljubašića iz naše vaterpolo reprezentacije krenuli su istim putem i u Optical Expressu riješili probleme s vidom, kao i naš legendarni tenisač Goran Ivanišević koji je jedan od prvih pacijenata Optical Expressa, zatim rukometaš Jakov Gojun, atletičarka Ivana Brkljačić, košarkaški trener Neven Spahija, te brojni drugi vrhunski sportaši kojjima je dobar vid presudan za vrhunske sportske rezultate.

 

Želja je prevladala strah

"Dugo sam razmišljao da li uopće napraviti zahvat. Mlad sam, moja je karijera u usponu i, iskreno, bojao sam se. S druge strane želio sam vidjeti dobro. Raspitivao sam se, obilazio liječnike, dok na kraju nisam razgovarao s kolegama sportašima koji su zahvat obavili u Optical Expressu i kojima je promijenio život. Nakon obavljenog pregleda, odmah sam zakazao termin. Trenirao sam već par dana nakon zahvata, išao na pripreme i sve je super. Razlog zašto sam odabrao Optical Express je vrlo jednostavan - tehnologija, iskustvo kirurga te naravno preporuke kolega kojima je sport život", zaključuje.

Pored njih, svoju dioptriju laserom korigirali su i glumac Slavko Sobin, glumica Sanja Vejnović, te brojne druge osobe iz javnog života.

 

Facebook komentari