Iskoristite popust Zaboravite na naočale i leće uz Optical Express

Tim Optical Expressa pripremio je poseban, veliki božićni popust za sve koji obave zahvat laserske korekcije vida od 21. 11. do 31. 12. 2016.

 

U centru za lasersku korekciju vida Optical Express Božić dolazi ranije i traje čitavog prosinca! Tim Optical Expressa ne krije oduševljenje prema svom poslu te su iznimno sretni što imaju priliku mijenjati ljudima život nabolje i uživati u pozitivnim promjenama u njihovim životima. Stoga su odlučili podijeliti tu radost sa svojim klijentima, što dokazuju lijepim iznenađenjima koje su pripremili za nadolazeće blagdane.

 

Odlična akcija

 

Tim Optical Expressa pripremio je poseban, veliki božićni popust za sve koji obave zahvat laserske korekcije vida od 21. 11. do 31. 12. 2016. godine te svima poklanjaju prekrasnu, mekanu, božićnu dekicu koja će vas grijati cijele zime! Također, svi oni koji nakon obavljenog pregleda obave zahvat u navedenom razdoblju, dobivaju povrat novca od pregleda. Prijavite se za pregled za laserko skidanje dioptrije u iznosu od samo 190 kn!

 

Visoki standardi

Kod odluke gdje i kada obaviti lasersku korekciju vida, u obzir treba uzeti više čimbenika. Uz iskustvo kirurga, svakako u obzir treba uzeti i tehnologiju koju pojedine klinike koriste. Svi oftalmolozi Optical Express grupe specijalisti su u području refrakcijske kirurgije i zajedno su obavili više od 2.000.000 zahvata. Uvođenjem IntraLase i Advanced Custom Vue tehnologije 2009. godine na hrvatsko tržište, postavili su visoke standarde u laserskoj korekciji vida.

Kada donesete odluku, laserska korekcija vida svakako će biti jedna od najboljih stvari koje ste učinili za sebe.

Sada Optical Express ide i dalje uz iDesign tehnologiju, jedinstvenu na ovim područjima, koja vid kroji upravo po vašoj mjeri te mjeri dioptriju na 1.200 točaka na vašoj rožnici, što je pet puta više nego dosadašnja wavefront tehnologija. U Optical Expressu i LASIK te PRK zahvati mogu biti dodatno poboljšani upotrebom iDesigna, revolucionarnog wavefront dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti vašeg oka, što dodatno omogućuje kirurgu da prilagodi zahvat posebnostima upravo vašeg oka.

 

Informirajte se

Dakle, prije odlaska na zahvat svakako se dobro informirajte. Nakon odluke, prvi korak je detaljan pregled na kojem će vam liječnik objasniti sve što vas zanima, a nakon toga slijedi zahvat koji je potpuno bezbolan, skidanje dioptrije traje tek nekoliko sekundi, a oporavak je izuzetno brz.

 

Već idući dan možete obavljati sve svakodnevne aktivnosti i ne morate brinuti hoće li ova odluka na bilo koji način utjecati na blagdansko vrijeme koje ćete provesti s vašima najmilijima ili vam poremetiti planove za zimsko putovanje. Štoviše, vaše će vrijeme biti kvalitetnije i ispunjenije.

 

Facebook komentari