Super prilika Zgrabi popust: Neka vam ovaj Božić bude doista poseban

Božić ove godine možete dočekati bez dioptrije. Zar ne bi bilo odlično konačno se riješiti tih dosadnih leća i naočala?

 

Kako ove nadolazeće blagdane učiniti još posebnijma? Jako lako. Laserska korekcija vida kratkotrajan je i potpuno bezbolan zahvat. Potrebno je obaviti samo jedan pregled kako biste utvrdili jeste li dobar kandidat.

 

Planovi vam neće propasti

Zahvat traje tek desetak minuta, a već idući dan možete obavljati sve svakodnevne aktivnosti i ne morate brinuti hoće li ova odluka na bilo koji način utjecati na vrijeme koje ćete provesti s vašima najmilijima ili vam poremetiti planove za zimsko putovanje ili novogodišnji tulum, koji bi, ruku na srce, ove godine doista mogao biti nezaboravan!

 

 

Božić dolazi ranije

U Optical Express centru za lasersku korekciju vida Božić dolazi ranije i traje čitavog prosinca! Oni su naime pripremili poseban, veliki božićni popust za sve koji obave zahvat laserske korekcije vida od 21. 11. do 31. 12. 2016. godine te svima poklanjaju prekrasnu, mekanu, božićnu dekicu koja će vas grijati cijele zime. Prijavite se za pregled za laserko skidanje dioptrije u iznosu od samo 190 kn.

 

Uštedite!

Rezervirajte svoj termin na 01 5625 450 i iskoristite popust u iznosu od 1.000 kuna po oku na sve metode laserske korekcije vida. Svima koji obave zahvat u navedenom periodu, vraćamo i novac od pregleda. Uštedite preko 2.000 kn na zahvatu i obradujte najmilije poklonima za pamćenje. Više informacija doznajte na internetskim stranicama Optical Expressa!

Facebook komentari