Helicobacter pylori Sigurni ste da u želucu nemate neželjenog podstanara?

Napravite brzi test za preventivni pregled želuca te ubrzajte odlazak na specijalističku gastroenterološku obradu.

 

Većina osoba zaraženih infekcijom Helicobacter pylori nikada neće razviti simptome ove bolesti dok će samo petina oboljelih osjećati neugodne simptome poput čestog podrigivanja, gubitka apetita, boli u trbuhu, mučnine ili povraćanja, tamne stolice ili stolica boje katrana, nadutosti pa čak i naglog mršavljenja. Ukoliko primijetite samo neki od gore navedenih simptoma, brigu za zdravlje ne ostavljajte za kasnije.

Napravite brzi test za preventivni pregled želuca te ubrzajte odlazak na specijalističku gastroenterološku obradu. Kako bi otklonili sumnju u ovu bakteriju Hartmann preporučuje preventivni pregled želuca za dokazivanje bakterije Helicobacter pylori.

Osnovni je cilj takvog testa je potaknuti potencijalno ugroženu osobu, korisnika testa, da posjeti liječnika prije nego što bi to inače učinio. Preuzmite jednostavne informacije koje uključuju ne samo pozadinsko znanje o bakteriji Helicobacter pylori, već i detaljne upute o provođenju testa.

 

U različitim dijelovima želuca

Helicobacter pylori (HP) je gram-negativna mikroaerofilna spiralna bakterija koja se nalazi na sluznici čovjekova želuca i jedina je bakterija koja može preživjeti u nepogodnoj kiseloj sredini u želucu. Helicobacter pylori naseljava različite dijelove želuca i dvanaesnika, gdje uzrokuje upalu (gastritis) koja je čvrsto povezana s većinom želučanih tegoba uključujući i maligne promjene na želucu.

 

Djelujte na vrijeme i otkrijte da li ste vlasnik želučane bakterije: Dokazano je da je želučana bakterija Helicobacter pylori glavni čimbenik rizika za razvoj upale sluznice želuca (gastritis) i čireva na želucu. Uporaba proizvoda za samotestiranje 'Prevencija želučanih bolesti' marke Veroval® omogućit će vam da brzo i sigurno provjerite je li u vašem organizmu prisutna spomenuta bakterija i biste li trebali razmotriti poduzimanje dodatnih mjera opreza. Za provođenje ovog desetominutnog testa bit će vam potrebna samo kapljica krvi iz jagodice prsta. Rezultat ćete moći očitati za 10 minuta.

 

Veroval brzi i kućni testovi

Uspjeh liječenja bolesti i sprječavanja posljedica nezamislivi su bez dijagnostike obavljene na vrijeme. Sretna je okolnost da za mnoge tegobe postoje kvalitetni i brzi dijagnostički testovi. Mnoga testiranja nisu ni dostupna svima, nego su često zbog troškova ograničena samo na pojedine populacijske grupe, indikacije i osobe kod kojih postoji povišen rizik od stjecanja zaraze, zbog kojih bi trebali češće prakticirati i kućnu i laboratorijsku dijagnostiku.

 

Saznajte više o medicinskim proizvodima za samotestiranje Veroval posjetom na stranice: http://veroval.info/hr-HR.

Product Stage Stomach June CRO

Facebook komentari