Dođi, vidi, probaj Na jednom mjestu saznajte sve što vas zanima o judu (i isprobajte ga)

Treći po redu međunarodni Black Belt Open judo turnir bit će u subotu 10. veljače u Sutinskim vrelima. Svi ste dobrodošli, a judo ne morate samo gledati, već i sprobati.

 

U Sutinskim vrelima treću godinu zaredom održat će se međunarodni Black Belt Open judo turnir za dječake i djevojčice od 6 do 14 godina te mlađe kadete do 16 godina, i kadete koji se bore u uzrastu do 18 godina.

Mladi zagrebački turnir ustrajan je u namjeri da iz godine u godinu okuplja sve više i više zaljubljenika u ovaj olimpijski sport koji prerasta okvire sporta. Pod motom "Dođi, vidi, probaj” posjetiteljima otvara vrata 10. veljače. u 9:30 sati i pruža mogućnost da se judo doživi ne samo u 'teoriji', već i u praksi.

 

Nema dobnih niti spolnih ograničenja

- Black Belt Open okuplja vodeće klubove u Hrvatskoj i pruža jedinstvenu priliku svim zainteresiranima da vide judaške borbe od najranije dobi pa sve do kadetskog uzrasta, te saznaju sve što ih zanima o judu na jednom mjestu. Ove godine idemo korak dalje, pod motom „Dođi, vidi, probaj“ posjetitelji će moći i stati na tatami i isprobati jednostavnije vježbe i tehnike. U judo probaonici ima mjesta za svakoga - od male djece pa sve do baka i djedova jer judo nema dobnih niti spolnih ograničenja -  istaknuo je Ivan Tomašić, predsjednik kluba i organizator Black Belt Open turnira.

Organizatori očekuju da će na turniru Black Belt Opet 2018. svoje vještine na tatamiju demonstrirati više od 500 natjecatelja i natjecateljica iz 40-ak domaćih i stranih klubova.

Black Belt Open odvija se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba te Zagrebačkog i Hrvatskog judo saveza.

Više informacija saznajte ovdje.

 

Facebook komentari