Moguće je Ovaj online program dovest će vas do željene figure

Programi 'Prehab/Rehab' i 'Ashtanga Yoga' moći će se naći u online izdanju te će svi oni željni dobre forme i zdravog načina života moći vježbati u udobnosti svog doma.

 

Približavaju nam se hladni dani, ali i praznici, poznati po teškoj prehrani i prikupljanju viška kilograma. Zimi osjećamo veću glad i potrebu za krepkijom hranom, a zbog hladnoće, draže nam je vrijeme provesti u zatvorenom prostoru sklupčani pred ekranom ili uz dobru knjigu.

Iz ovih razloga osobna trenerica s dugogodišnjim iskustvom, Danijela Pupovac, u sklopu svog fitness programa Fat Killer uvodi novitete - odsada će se poznati programi 'Prehab/Rehab' i 'Ashtanga Yoga' moći naći u online izdanju te će svi oni željni dobre forme i zdravog načina života moći vježbati u udobnosti svog doma.

Posebnost ovih programa nalazi se u tome što korisnicima pružaju kontinuirano praćenje napretka putem dnevnika i konzultacija uživo s voditeljima programa.

 

Poboljšava tonus mišića

Program 'Ashtanga Yoga Online' vodit će Petra Bianco, vlasnica Pink Elephant studija i Yoga Instituta u Zagrebu koja će polaznike uvesti u osnove joge, vježbe disanja i meditaciju. Ashtanga yoga, inače najpopularniji oblik yoge na Zapadu, razvija snagu, poboljšava tonus mišića, fleksibilnost, držanje, reducira stres i napetost, utječe na sniženje masnoća u krvi, poboljšava cirkulaciju i stimulira imunološki sustav.

 

Tijekom perioda od 8 tjedana, korisnici će raditi vježbe Ashtanga yoge dva puta tjedno te vođene pranayame i meditacije jednom tjedno.

 

Za jačanje tipičnih slabih točaka modernog čovjeka kreiran je program „Prehab/Rehab“ namijenjen osobama koje puno sjede, te ljudima koji se bave teškim fizičkim radom ili puno treniraju. Program će trajati 8 tjedana, trenirate ćete četiri puta tjedno po dvadesetak minuta, a ukoliko korisnik uz ovaj program želi  i smršaviti može dobiti  i plan prehrane te praćenje kroz dnevnike prehrane kao i live konzultacije.

Foto: Matea Smolčić Senčar Program 'Ashtanga Yoga Online' vodit će Petra Bianco, koja će polaznike uvesti u osnove joge, vježbe disanja i meditaciju.

Krenite na vrijeme

Onima kojima online program nije dovoljan, Danijela Pupavac je najavila i posljednju ovogodišnju generaciju prepoznatog programa Fat Killer uživo u trajanju od 6 tjedana, na mnogobrojnim lokacijama poput Boutique Health Centar Zona i Vita Fitness & Spa, dok ostale lokacije, kao i sva slobodna mjesta, možete provjeriti na Facebook stranici Fit Anansi - Fat Killer te Instagramu.

Još jedna pogodnost je što svi programi završavaju prije početka božićnih domjenaka koje, zahvaljujući ovim programima, možete dočekati sa zanosnom figurom i poletnim elanom.

Kako za novi početak ne bi čekali Novu godinu, počnite raditi na svom tijelu i zdravlju već danas.

Facebook komentari