Svaki tjedan nagrađujemo! Poklanjamo 3 kompleta LISCA Miss Sporty donjeg rublja

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i svaki tjedan osvajajte nagrade! Mi žene još uvijeke prečesto zaboravimo na sebe, na svoju udobnost pa i zdravlje. Koliko vas još uvijek trči u običnom rublju? To se mora promijeniti :)

 

Ovaj natječaj je završio! LISCA Miss Sporty kompleta su osvojili:

  1. Rajka Kovačević, Beli Manastir
  2. Alenka Šljivečka, Požega
  3. Danijela Pozder, Varaždin

 

O načinu preuzimanja nagrade dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom na adresu koju su ostavili u prijavi za nagradni natječaj.


 

Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim tjednim nagradnim natječajem.

 

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo svaki tjedan! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!

 

Što osvajam?

Ukoliko se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 2. listopada 2017. godine do 12:00 sati možete osvojiti:

3x LISCA Miss Sporty kompleta koji sadrže:

  • 1x Miss Sporty sportski grudnjak u sivoj ili plavoj boji
  • 1x Miss Sporty Panty gaćice u sivoj ili plavoj boji

 

Ako ste se već prijavili na Živim.hr newsletter sve što trebate napraviti jest pričekati da stigne u vaš e-mail sandučić te u njemu kliknuti na poveznicu na stranicu s natječajem.

 

Vrijeme je da isprobate Miss Sporty iz kolekcije Cheek by Lisca

Aktivno rublje za modne trendseterice

Jeste li se ikad zapitale zašto sportašice izabiru sportsko rublje? Zašto bismo ga trebale i mi koje se sportom bavimo samo u slobodno vrijeme, tek tu i tamo? Jednostavno - u njemu ćemo lakše dostići postavljene ciljeve, vježbanje će biti ugodnije, a zahvalno će nam biti i naše tijelo.

Naročito su grudi te koje snažno osjećaju tjelesnu aktivnost, a ona s vremenom utječe i na njihov izgled. Prilikom svakog skoka, naime, poskoče i vaše grudi, a njihovu težinu ne nose mišići, nego tkivo i koža. Često opterećenje neodgovarajućom opremom može biti bolno, a grudi se i brže opuste. Sportsko rublje oblikovano je tako da grudima osigurava optimalnu potporu i za najintenzivnijih pokreta.

 

A rublje nam pomaže i regulirati tjelesnu temperaturu te odvajati vlagu. Tako je vježbanje ugodno i udobno. Dakako da i aktivno sportsko rublje može biti moderno. Modeli Miss Sporty iz kolekcije Cheek by Lisca, među kojima je i popularan grudnjak bez žičane potpore, izrađeni su iz tankih i laganih mikrovlakana koja se pobrinu da tijelo bude uvijek suho, a kretanje opušteno, a zahvaljujući trendi krojevima i modernoj boji rado ćemo ih nositi i onda kad ne sportiramo.

Facebook komentari