Svaki tjedan nagrađujemo - prijavi se! Poklanjamo pet super Polleo sportskih paketa za ljubiteljice vježbanja

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i svaki tjedan osvajajte nagrade! Ovaj put vas Živim i Polleo sport nagrađuju super paketima koji će zadovoljiti apetite svake ljubiteljice vježbanja.

 

Ovaj natječaj ja završio. Dobitnici Polleo sport paketa su:

  1. Danijel Krstičević, Slatina
  2. Ana Flanjak, Karlovac
  3. Ana Markuz, Zagreb
  4. Danijela Čičko, Oroslavje
  5. Tončica Pesenti, Split

 

O načinu preuzimanja nagrade dobitnicu ćemo obavijestiti e-mailom na adresu koju je ostavila u prijavi za nagradni natječaj.


 

Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim tjednim nagradnim natječajem.

 

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo svaki tjedan! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!

 

Što osvajam?

Ukoliko se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 11. prosinca 2017. godine do 12:00 sati možete osvojiti vrijedne Polleo sport pakete:

  • 5x Boost leggings tajice + 5x Polleo sport shaker s natpisom "Make Them Jealous", 700 ml

 

HANZA MEDIA FB POST preview

Boost Leggings by Zoe

Inovativno dizajnirane tajice s push-up tehnologijom novi su način oblikovanja idealne siluete. Poseban kroj ovih magičnih tajica sužava vaše bokove i podiže stražnjicu. Izrađene su od luksuznog i mekanog materijala s dodatkom pamuka i flatlock tehnologijom šivanja što omogućava maksimalnu sigurnost i osjećaj ugode na dodir. You're Welcome!

 

Polleo Sport shaker, Make them Jealous

Ovaj motivacijski shaker natjerati će te da pokoriš svaki trening i osjećaš se odlično. Idealan je za uživanje u proteinskom shakeu nakon vježbanja!

 

Facebook komentari