Zaista djeluje Pomoću pametnog sata ubrzajte napredak i izgubite više kalorija

Odaberite trening po svojoj mjeri, pratite svoj napredak i budite bolji nego jučer.

 

Kad je o vježbanju riječ, svi bismo željeli u što kraćem roku postići što bolji rezultat. Bez obzira radi li se o potrošnji masnih naslaga, o poboljšanju kondicije ili o poboljšanju zdravlja, najučinkovitije je ono vježbanje kojim iz treninga u trening napredujete.

 

Postignite svoj maksimum

Odaberite trening po svojoj mjeri, pratite svoj napredak i budite bolji nego jučer. Želite ubrzati napredak i sagorjeti više kalorija tijekom treninga?

Isprobajte Garmin vívoactive 3 - elegantan GPS pametni sat s ugrađenim sportskim aplikacijama i senzorom pulsa na zapešću koji bilježi vaš napredak u vježbanju i pomaže vam da postignete svoj maksimum.

 

Vívoactive 3 za aktivni način života

Istraživanja dokazuju da isti trening nakon dužeg perioda prestaje biti učinkovit. Unesite promjenu u svoju vježbačku rutinu. Kombinirajte treninge; trčanje, vožnja biciklom, plivanje, kardio ili vježbe snage. S više od 15 ugrađenih sportskih aplikacija, uključujući nove profile za skijanje, kardio, plivanje, jogu, eliptični trening i steper, vívoactive 3 vodi vas od teretane do padina.

Učinite vježbanje lakšim i zabavnijim i pratite broj ponavljanja, setove pa čak i vrijeme odmora tijekom vježbanja vlastitom težinom i utezima.

 

Pametni sat koji vam pomaže pratiti razinu stresa

Osim mjerenja pulsa na zapešću, na satu možete pratiti i kondiciju i razinu stresa. Cjelodnevnim praćenjem stresa na zapešću i tijekom duljeg vremenskog razdoblja lakše ćete prepoznati i izbjeći situacije koje vam uzrokuju stres.

 

Ostanite povezani dok ste u pokretu

Garmin vívoactive 3, kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom, omogućava vam da izravno na zapešću primate pa čak i odgovarate na tekstualne poruke, a na zaslonu se prikazuju i obavijesti s društvenih medija, pozivi, e-pošta i još mnogo toga.

Tijekom dana vívoactive 3 se automatski sinkronizira s Garmin Connect Mobile aplikacijom i tako sprema vašu statistiku koju kasnije možete pogledati u besplatnoj online zajednici Garmin Connect.

Od sada možete kod kuće ostaviti ne samo telefon, nego i novčanik, a piće nakon vježbanja platiti izravno na svom zapešću.

Vívoactive 3 je Garminov prvi nosivi uređaj koji podržava Garmin Pay™ beskontaktno plaćanje. Vježbajte bolje i učinkovitije i pratite napredak. Zapamtite, i najmanji napredak je svejedno napredak.

Više informacija pronađite ovdje.

Facebook komentari