Fit u samo 60 sekundi - ljeto Toliko se toga može s ovim rekvizitom

Naša trenerica Danijela Masnjak ne odmara ni preko ljeta. Za vas je još jednom pripremila niz jednostavnih, ali učinkovitih vježbi za super liniju i formu. Ovaj put smo se preselili na otvoreno. Nema izgovora, to doista i ti možeš.

Pratite Instagram i Facebook profile portala Živim.hr i budite FIT U SAMO 60 SEKUNDI. Donosimo čak 60 videa s uvijek aktualnim temama - mršavljenje i zatezanja kritičnih zona, donosimo i vježbe na stepenicama, klupici i uz pomoć zida.

Bit će tu i badmintona i frizbija. Ma svega! I što je odlično - radi vam cijelo tijelo.

Trebat će vam i pokoji rekvizit poput lopte i kamena.

Danijela Masnjak završila je program licenciranja za Pilates instruktora pri Udruzi verificiranih Pilates instruktora Hrvatske po programu Pilates Method Alliancea. Nakon završenog magisterija iz ekonomije, otvara vlastiti studio - Powerhouse te završava Fitness učilište sa smjerom Pilates instruktora. Trenutno pohađa program edukacije sa usmjerenjem za prenatalnu yogu na kalifornijskom Yoga Education Institutu, koji je član Yoga Alliancea i američki program licenciranja Niel Asher Technique.

Ako nam se pridružite u vježbanju ne možemo garantirati da se nećete oznojiti (jer hoćete, vjerujte, provjerili smo i sami), no možemo garantirati da ćete se zabaviti, da ćete osjetiti mišiće na koje ste možda već zaboravili da postoje i da ćete se sigurno osjećati bolje!

 

I ne zaboravite, biti u formi nije destinacija, to je životni stil na kojemu će vam vaše tijelo biti jako zahvalno!

Pratite nas na Facebooku i Instagramu!

Facebook komentari