DRUGI PROSPORT IZAZOV Veslač protiv vaterpolista - tko je u boljoj formi?

Ambasador ProSporta Damir Martin izazvao je kolegu olimpijca Pavu Markovića na odmjeravanje snaga.

 

Odlična atmosfera i pravi sportski duh obilježili su ovaj zanimljiv dvoboj srebrnog olimpijca Damira Martina i trofejnog vaterpolista i olimpijca Pave Markovića. U OrlandoFit Green Gold Gym Centru, dvorani posebno opremljenoj upravo za ovaj sportski susret, Damir i Pavo natjecali su se u snazi, izdržljivosti, brzini i ravnoteži. Nadmetanje dvaju sportaša proteklo je u odličnom raspoloženju i uz veliko zanimanje brojnih prisutnih poklonika sporta, koji su pljeskom i navijanjem bodrili svoje favorite.

U konačnici, Damir Martin pokazao je da je u odličnoj formi i odnio pobjedu s lakoćom.

 

Ništa bez odricanja

- Vrhunski rezultati uvijek, pa tako i u sportu, zahtijevaju mnogo truda i odricanja, stoga je dobro imati uza sebe partnera kao što je ProSport. Nadam se da ćemo kroz dosad održane i sljedeće izazove s mojim kolegama sportašima podići svijest o važnosti uključivanja sportskih aktivnosti u svakodnevni život i važnosti brige o zdravlju -  poručio je Damir Martin, ambasador ProSporta.

Osim redovitog treniranja, jedna od tajni uspjeha u sportu je i pravilna prehrana i unošenje hranjivih tvari za proizvodnju dovoljno energije za tjelesne napore. Veliku pomoć sportašima i rekreativcima pri tome pruža izotonični napitak Jamnica ProSport, obogaćen palatinozom kao šećerom iz prirodnog izvora koji se apsorbira u cirkulaciju sporije od običnog šećera i dugotrajniji je izvor energije.

ProSport Superfruits dodatno je obogaćen i L-karnitinom, čije sudjelovanje u pretvorbi energije iz masti izdvaja ProSport od drugih izotoničnih napitaka. ProSport pridonosi i ukupnom dnevnom unosu vitamina, minerala, ugljikohidrata i vode potrebne za održavanje normalnih tjelesnih i kognitivnih funkcija i povećava tjelesnu izdržljivost.

Damir Martin i Pavo Markovic ProSport izazov izdrzljivosti

Vrhunski rezultati uvijek, pa tako i u sportu, zahtijevaju mnogo truda i odricanja. (Foto: promo)

 

Društvo za trening

Savjete o pravilnom vježbanju i prehrani dostupni su i na ProSport Viber public Chatu, na kojem uz šaljive stickere korisnici mogu razmjenjivati iskustva, odabrati trening po svojoj mjeri ili pronaći društvo za trening. Jer, i u digitalnom je svijetu poželjno biti u dobroj  formi.

Potražite ProSport Viber public chat i saznajte sve o prednostima bavljenja sportom.

 

Promo

Facebook komentari