Europski tjedan sporta Zvijezde Dinama vježbale za aktivniju Hrvatsku, možeš i ti!

Još malo nas dijeli do početka Europskog tjedna sporta koji će započeti idućeg vikenda, u subotu 10. rujna u Zagrebu. Pridružite se i vi!

Zvijezde Dinama, uz vodstvo atraktivnih trenera iz nacionalnog projekta Aktivna Hrvatska, odradili su trening kojim žele aktivirati Hrvatsku. Kapetan Domagoj Antolić, vratar Adrian Šemper te igrači Gordon Schildenfeld i Junior Fernandes ususret Dinamovim utakmicama Lige prvaka pozvali su građane da se aktivno uključe u Europski tjedan sporta koji počinje u subotu, 10. rujna u 11 sati na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana i trajat će do 17. rujna kada završava u Dubrovniku. Istog dana u 16 sati održat će se finalni trening projekta Aktivna Hrvatska, a koji se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović.

"Pozivam sve Zagrepčane i njihove goste da izaberu zdraviji i aktivniji život. U subotu 10. rujna imat ćete priliku upoznati brojne sportove i aktivnosti koji će vašu budućnost učiniti sretnijom!" rekao je kapetan Dinama Domagoj Antolić.

Hrvatska po drugi put sudjeluje u inicijativi Europske komisije - Europskom tjednu sporta. U subotu 10. rujna na zagrebačkom otvaranju tokom cijelog dana očekuju nas prezentacije brojnih sportova i klubova. U nastavku tjedna vježbat ćemo u školama, tvornici i na radnom mjestu. U Karlovcu će se 16. rujna obnoviti košarkaško igralište s projektom Koš za Koš.

Veliko finale ETS 2016. održat se 17. rujna u Dubrovniku na plaži Banje cjelodnevnim prikazom aktivnosti i sportova na vodi. Ove su se godine u Europski tjedan sporta uključili brojni fitness centri diljem Hrvatske koji će građanima otvoriti svoja vrata i ponuditi im besplatno vježbanje.

Projekt Aktivna Hrvatska, čije se finale održava od 16 sati i na kojem se očekuje više od 500 vježbača, drugu godinu sudjeluju u ETS-u. Edukacija građana i stjecanje zdravih navika osnovna su misao vodilja ovog projekta koji se održava pod pokroviteljstvom HEP-a. Trud svih vježbača, partneri projekta nagradit će bogatim poklonima.

Kako je izgledao trening Dinamovaca možete pogledati u nastavku :)

 

Pogledajte video

Više o Europskom tjednu sporta pronaći ćete na www.europski-tjedan-sporta.hr, a za finalni trening Aktivne Hrvatske možete se prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr

Facebook komentari