Ovaj video ne želiš propustiti Misliš da si kralj oralnog seksa? Vrijeme je da to potvrdimo ili da nešto naučiš

Jeste li čuli za revolucionarnu "akcijsku" igricu koja će vas, bez obzira na dosadašnje iskustvo i vještine, učiniti majstorom igrica među njenim bedrima?

 

Pa dobrodošli! :)

Ovo je priča o aplikaciji koja bi mogla donijeti puno seksualnog užitka ženama koje pored sebe imaju muškarce koji su spremni malo poraditi na sebi... Ali, ovo je i priča koja će od muškaraca, ako si to dozvole, doista učiniti vješte ljubavnike.

Naravno, sve pod pretpostavkom kako kreatori aplikacije Lickster znaju što rade i da se vi nećete ustručavati vježbati dokle god ne postignete ono o čemu i vi i vaša partnerica težite. A to bi, naravno, bio vrhunski orgazam postignut oralnim seksom.

 

Ima svega

Naime, svatko tko ga je probao, zna koliko uzbuđenja, dobrih osjećaja i lijepih uspomena može donijeti oralni seks.

Isto tako, složit ćemo se (naravno, svatko sasvim tiho za sebe, jer, hej, pa živimo u zemlji gdje to nitko ne radi prije braka...) kako neka takva iskustva baš i nisu bila za pamćenje koliko god se muškarac trudio.

Pretjerano stimuliranje klitorisa, prejako grickanje vanjskih i/ili unutarnjih usmina ili, primjerice, mlataranje jezikom bez "plana i programa" - ubilo je mnoge seksualne vibracije i rasplinulo još više potencijalno dobrih i seksića za pamćenje. A to je baš šteta, zar ne?

Kako tako nešto više nikada ne biste iskusili može vam pomoći čudo moderne tehnologije, odnosno mobilna aplikacija Lickster.

A što vam nudi, kako funkcionira i zanima li vas takav oblik "tečaja" da biste doista i došli do titule "kralja" oralnog seksa, pogledajte u nastavku...


 

 

Facebook komentari