U akciju Ne, nije nemoguće! Do višestrukog orgazma u samo nekoliko koraka

Nekim ženama su potrebne godine da uopće, tijekom seksa, dožive orgazam, a sama pomisao na nekoliko njih je već znanstvena fantastika...

 

Višestruki orgazam… Ne, nije riječ o mitu. No, da ih sretnice samo dožive, e to je istina. Nekim ženama su potrebne godine da uopće, tijekom seksa, dožive orgazam, a sama pomisao na nekoliko njih je već znanstvena fantastika. Ako ih nikad niste doživjeli, nemojte se nervirati. Vježbom do savršenstva, zar ne?

tumblr oe2lygLNI21vqy2kso1 500

Imamo trikove koji bi vam mogli pomoći. [GIF: couplenotes

 

Nemojte zaboraviti na predigru

Ključ za postizanje i 'samo' jednog orgazma je predigra. Morate biti u 'elementu' i morate se napaliti. Zato je predigra idealna. I zato se nemojte odmah baciti na penetraciju, već uzmite vremena i poigrajte se s partnerom. Ljubljenje, maženje, oralni seks. Dražite jedan drugoga.

Čak i ako ne doživite višestruke orgazme, i onaj jedan će biti vrijedan :) i intenzivan.

tumblr of1so26C0S1vqy2kso1 500

Nema žurbe, uživajte u svakom trenutku. Pa zaslužile ste to! [GIF: couplenotes

 

Uzmite pauzu

Za višestruki orgazam treba vremena. Dva ili tri sigurno nećete imati ako je riječ o seksu na brzaka (u to ste se sigurno već uvjerile). No, ako uspijete - svaka čast! Možete uzeti pauzu.

Ne u smislu da pogledate seriju ili popijete kavu, već da se prebacite na partnera, a onda neka se on opet prebaci na vas. Dajte vremena svom tijelu da opet dođe u željeno raspoloženje.

 

Preuzmite kontrolu

Neke žene tek u kasnijoj dobi počinju otkrivati sve čari svog tijela, i točno znaju što ih dovodi do vrhunca. Nemojte se ustručavati reći partneru što vam godi, a što ne. Kako biste malo začinili stvari, pokažite mu sami što volite. Dirajte se pred njim, koristite seks igračke, lubrikante…

tumblr oadh8rdqK31t67sgto1 500

Vi najbolje znate što vam paše i što vas napaljuje. [GIF: ferrronika

 

Prava poza

Kako biste postigli višestruki orgazam, klitoris se gotovo cijelo vrijeme mora stimulirati. Isprobajte doggy pozu ili da ste vi na partneru.

 

Jedna od poza koja će vam također pomoći je poboljšana misionarska poza. Neka partner bude svojim prsima što bliže vašim ramenima. Tako će vršiti jači pritisak na klitoris.

 

Možete staviti i jastuk ispod guze. On naime podiže zdjelicu pa je i penetracija automatski dublja.

tumblr ofig0nlkt01vqy2kso1 501

Višestruki orgazam ne mora biti znanstvena fantastika. [GIF: couplenotes

 

Stimulacija

Želite li postići višestruke orgazme, nastavite stimulirati osjetljiva područja samo 30 sekundi nakon prvog orgazma. Dopustite partneru da vam dodiruje druge dijelove tijela.

Tako ćete zadržati seksualnu energiju i samim time povećati mogućnost za još jedan vrhunac. I to kakav :)

 

Facebook komentari