Kirsten je posljednjih 30 godina posvetila svojoj strasti i ljubavi spram slastica.
 Foto: 24Kitchen
Ma kakva dijeta

Kraljica čokolade donosi slastice koje možete napraviti u 20 minuta

Novi serijal inspirirat će gledatelje inovativnim trikovima i domišljatim kreacijama kako bi oživili i promijenili svoju kuhinju.

Kirsten Tibballs australska je najpoznatija i međunarodno priznata slastičarka i stručnjakinja za čokoladu. Upravo iz navedenih razloga u Masterchefu je dobila i nadimak Kraljica čokolade.

Kirsten je posljednjih 30 godina posvetila svojoj strasti i ljubavi spram slastica, prvenstveno se koncentrirajući na edukaciju o pronalaženju najboljih sastojaka i na njihovu najbolju primjenu.

Njena višeslojna karijera donijela joj je rezultate prije svega na Svjetskom prvenstvu slastičara u Las Vegasu, gdje je zbog svoje čokolade prepoznata kao najbolja na svijetu, dok je zlatnu medalju osvojila na Slastičarskoj olimpijadi u Njemačkoj. Članica žirija bila je na svjetskim natjecanjima „World Chocolate Masters“ u Parizu, „The Patisserie Grand Prix“ u Japanu i na „World Chocolate National selections“ u Londonu. Uz sve navedeno, svestrana Kirsten osnovala je i kulinarsku školu u Melbourneu - Savour Chocolate & Patisserie School, objavila dvije kuharice, napravila i razvila aplikaciju, a svoje znanje i vještinu u međuvremenu dijeli na putovanjima diljem Europe i Azije.

Zadivite svoje goste

Ova 13-dijelna emisija, koja s prikazivanjem počinje 31. srpnja u 13 sati na kanalu 24kitchen, inspirirat će gledatelje inovativnim trikovima i domišljatim kreacijama kako bi oživili i promijenili svoju kuhinju. Profesionalni savjeti s efikasnim prečacima omogućit će i neiskusnim kuharima da zadive svoje goste. Kirsten je tijekom svoje duge karijere razvila niz jednostavnih i lakih postupaka s pomoću pribora kojeg gotovo svaka kuhinja ima kako bi stvorila impresivne slastice.

Ono što je još važnije napomenuti je da je većinu slastica moguće pripremiti za manje od 20 minuta! Rezultat će biti nevjerojatnog okusa i prekrasnog izgleda.

Linker
25. travanj 2024 21:08