Jer oni to zaslužuju Četveronožni ljubimci na plaži u Rabu mogu uživati u kupanju, igranju, ali i - psećoj pivi

U Banjolu na plaži „Artić“ službeno otvorena svjetski poznata plaža za pse Monty's Dog Beach & Bar koja nudi specijaliziranu ponudu za vlasnike pasa i njihove ljubimce.

 

Turistička i ugostiteljska ponuda na Rabu još je bogatija i to ne samo za Rabljane i njihove goste, već i za njihove četveronožne ljubimce. U Banjolu na plaži „Artić“ službeno otvorena svjetski poznata plaža za pse Monty's Dog Beach & Bar koja nudi specijaliziranu ponudu za vlasnike pasa i njihove ljubimce.

Nakon velikog uspjeha u Crikvenici, gdje su kvalitetu i ponudu plaže prepoznali domaći, kao i strani turisti, ove će sezone psi na Rabu moći uživati u zanimljivoj i neuobičajenoj ponudi. Pse tako čeka ‘pseće pivo’ od pilećeg i povrtnog temeljca, sladoled, pizza, čips, pseći kolačići i još mnogo psećih poslastica. 

 

Sve je podređeno njima

Uz to, sve vlasnike pasa zasigurno će razveseliti i mnoge igračke kojima će moći animirati svoje četveronožne prijatelje, kao i zdjele za vodu, papučice za zaštitu šapa te ležaljke i suncobrani namijenjeni samo za njih.

A nakon dana provedenog u sunčanju i kupanju, prije odlaska kući, mogu se zabaviti na spravama Montyjevog psećeg parka.

- Izuzetno mi je drago što smo imali podršku rapskih institucija i građana kao i radnika koji su pomogli urediti ovu plažu da danas ovako izgleda. Bez svih njih danas ne bi bili ovdje, a veseli me daljnja suradnja na ovom projektu te ću opravdati dano mi povjerenje - rekao je Igor Montanari Knez, vlasnik Monty's Dog Beach & Bara.

Otvaranje plaže Monty's Dog Beach & Bar uz podršku Grada i Turističke zajednice dodatno će pridonijeti razvoju i upotpunjavanju turističke ponude otoka Raba, a svečanom otvorenju nazočili su i gradonačelnik grada Raba, Nikola Grgurić i direktorica TZG Rab, Ivana Matušan.

 

rab2

 

Turistički potencijal

- Vodstvo Grada Raba prepoznalo je želje i potrebe domaćeg stanovništva kao i turistički potencijal koji se može ostvariti otvaranjem tematizirane plaže za pse. Podržavamo svaku kvalitetnu inicijativu građana te se nadam da će ih biti sve više ovako kvalitetnog karaktera -  izjavio je na otvorenju Nikola Grgurić, gradonačelnik grada Raba.

Direktorica TZG Rab, Ivana Matušan posebno je istaknula razvoj sadržaja i kvalitete: „Turistička ponuda grada Raba trenutačno prolazi kroz određene promjene te me izuzetno veseli što se te promjene tiču upravo rada na kvaliteti. I Monty’s je dio te priče, prva tematizirana plaža u gradu Rabu sigurno će potaknuti nova ulaganja ovakvog tipa. Ulaganja u kvalitetu se uvijek višestruko isplate te vjerujem da ćemo na krilima odličnih rezultata tako i nastaviti“.

 

Uz sve navedeno, Monty's je dobitnik i nekoliko nagrada od kojih se može istaknuti ona Hrvatske turističke zajednice za 3. mjesto u kategoriji 'Plaža godine' za 2016. godinu. To se svakako može smatrati početkom revolucije u turističkoj ponudi, posebice onim gostima koji su u potrazi za dodatnim sadržajima.

 

Facebook komentari