Postani SOS predstavnik SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude. Možda trebaju baš tebe!

Upoznajte SOS predstavnike, oni svojim radom pomažu djeci rasti. Možete postati dio njihovog tima. Prijavite se!

 

Koliko su vas puta na ulici zaustavili ljudi koji nešto od vas traže? Da li znate kako izgleda njihov radni dan? Probajte se staviti u njihove cipele, saznajte zašto su djeca koja su ostala bez roditeljske skrbi njihova motivacija i možda ćete i vi dobiti želju postati dijelom njihovog tima.

Stajati na ulici, zaustavljati ljude, dobiti njihovu pozornost i tražiti ih da učine dobro djelo - težak je i izazovan posao koji ne može baš svatko raditi. No, kada te motivira saznanje da pomažeš djeci koja su ostala bez skrbi vlastitih roditelja, sve je lakše.

 

A kako izgleda radni dan SOS predstavnika pogledajte ovdje.

Poznato je da SOS Dječje selo Hrvatska već 25 godina osigurava siguran dom, mirno i bezbrižno djetinjstvo, te stvara obitelj za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Na tom putu pomažu im SOS predstavnici, čiji je cilj na profesionalan i pozitivan način predstaviti SOS Dječje selo Hrvatska te uključiti što veći broj građana u 'Klub prijatelja'.

 

Dinamično i izazovno

Posao je dinamičan, pozitivan i veoma izazovan, no na kraju dana, divan je osjećaj znati da izravno pomažeš djeci u boljem i sretnijem odrastanju. Budućim zaposlenicima, SOS Dječje selo Hrvatska, između ostalog, nudi poticajnu atmosferu i redovita mjesečna primanja.

Stoga, ako se osjećaš kao prava osoba za ovaj posao i želiš sklapati nova prijateljstva u ime SOS Dječjeg sela Hrvatska, prijavi se klikom na link SOS predstavnik i postani SOS predstavnik!

 

Facebook komentari