Hvala ti, mama! Velika intimna ispovijest Natka Zrnčića Dima uoči Olimpijskih igara

Natko Zrnčić Dim već je nekoliko mjeseci u pripremama za jedan od najvažnijih nastupa u svojoj karijeri, a samo za Živim.hr otkrio je tko je osoba koja je na tom putu uvijek bila uz njega.

 

Mladog hrvatskog skijaša i olimpijca Natka Zrnčića Dima za mjesec dana očekuje jedan od najvećih trenutaka u skijaškoj karijeri - sudjelovanje na Zimskim olimpijskim igrama koje se od 9. do 25. veljače održavaju u Pyeongchangu. Osoba koja je oduvijek dio njegova najužeg tima i koja je, kako ističe i sam, među najzaslužnijima za sve njegove uspjehe, svakako je njegova mama Maja.

Kako bismo doznali koliku ulogu majka ima u životu vrhunskog sportaša, saznali nešto više o njihovu odnosu i kako ga uspijevaju sačuvati unatoč njegovim čestim izbivanjima iz obiteljskog doma, ugostili smo i Natka i njegovu mamu Maju. Otkrili su nam što najviše vole jedno kod drugog, Natka smo upitali je li mama ikad na njemu "trenirala strogoću" i nagovorili ga da pred kamerama pokaže koliko je voli.

Kao svakom pravom frajeru, njemu to nije bilo nimalo teško, baš kao što mu nije bilo teško otkriti nam i kako zamišlja karijeru nakon skijaške karijere... A kako je to izgledalo na snimanju i o čemu se sve pričalo, pogledajte i sami :)

Inače, mladi skijaš Natko Zrnčić Dim i njegova majka Maja Zrnčić zaštitna su lica kampanje "Hvala ti mama" u Hrvatskoj. Kampanja odaje priznanje majkama vrhunskih sportaša diljem svijeta te je dio globalne P&G-ove suradnje s Međunarodnim olimpijskim odborom.

Kompanija Procter&Gamble pokrenula je 2012. godine globalnu 10-godišnju suradnju s Međunarodnim olimpijskim odborom, a kampanja "Hvala ti mama" dio je globalne inicijative kojom se osim majkama sportaša odaje priznanje i milijunima majki diljem svijeta.

Kampanju "Hvala ti mama" i sami možete podržati do 28. veljače 2018. u trgovinama Konzuma i time pomoći odavanju priznanja majkama vrhunskih sportaša diljem svijeta.

"Misija kompanije Procter&Gamble je olakšati posao majkama diljem svijeta. Kampanjom 'Hvala ti mama' dodatno odajemo priznanje svim majkama sportaša, ali i majkama koje svaki dan obavljaju nemjerljiv i neprocjenjiv posao za svoje obitelji. Sretni smo što i u Hrvatskoj možemo predstaviti suradnju s vrhunskim sportašem, ali i što na ovaj način možemo zahvaliti njegovoj majci", rekao je Srđan Lisac, član Uprave P&G-ja za Hrvatsku.

 

O P&G-ovom olimpijskom programu: Diljem svijeta P&G-ove marke uključujući Always®, Gillette®, Pantene®, Head & Shoulders®, Tide® i druge podržavaju Olimpijske igre putem različitih medijskih kanala, ali i u samim trgovinama. P&G-ove marke predane su pružanju najboljih rješenja koja će živote majki učiniti lakšima, iz dana u dan. Ne samo majki Olimpijaca, nego svih majki diljem svijeta. Kao globalni olimpijski partner, kada se marke poput Tidea, Gillettea i Pampersa udruže sa sportašima na putu prema olimpijskom tronu, P&G tada također prepoznaje majku koja je podržavala svaki njihov korak. 

 

O tvrtci Procter&Gamble: P&G donosi proizvode koje koriste ljudi diljem svijeta. Njegova široka ponuda uključuje niz pouzdanih, kvalitetnih, vodećih tržišnih marki kao što su Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Gillette®, Head & Shoulders®, Jar®,  Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene® i Tide®. P&G-ova predstavništva prisutna su u 70-ak zemalja diljem svijeta. Za najnovije vijesti i ostale informacije o P&G-u i njegovim markama posjetite www.pg.com

PROMO

Facebook komentari