VIDEO SPECIJAL JOGA ZA POČETNIKE Za napredne: povećajte izdržljivost i snagu te dodatno izgradite mišiće

Divine Energy Park

Živjeti 100 % posto života je moguće. Ali ubrzan tempo koji nameću današnji moderan život, napetost i stres, vodi nedostatku sreće...

Više >

Pridružite nam se i jogom ispunite duh i tijelo pozitivnom energijom! Sve što vam treba za uspješno vježbanje je joga prostirka, jastuk, (po potrebi-joga blok), malo prostora toliko da možete raširiti ruke i dobra volja!

 

Joga vježbe osmislili su i pripremili: Divine Energy Park, Hana Dervović učiteljica joge

 

Kada se osjećate odvažno i spremno, isprobajte naprednu Yoga Core sekvencu koja povećava snagu, izdržljivost, izgrađuje mišićnu masu, povećava kondiciju i razvija koordinaciju.

Krenite s manjim brojem ponavljanja i postepeno ga povećavajte po svom osobnom nahođenju.

Iz položaja planine udahom dignite desnu petu prema nebu (vodite računa da su kukovi u paraleli s podom), izdahom se spustite u jednonožni plank, udahnite u planku te se izdahom spustite u chaturanga dandasana položaj. Udahnuti i s izdahom se spustiti do poda te spustite desnu nogu uz lijevu. Udahnite ulazeći u položaj psa prema gore te se izdahom vratite u početni položaj planine. Ponovite sve s drugom nogom.

Ponoviti 10 puta sa svakom nogom, a nakon toga se odmoriti u položaju mjeseca.

 

Dobrobiti: razvija koordinaciju duha i tijela, jača cijelo tijelo, povećava izdržljivost i snagu, ubrzava metabolizam, topi masne naslage i povećava mišićnu masu.

 

Facebook komentari